דרור הוא מראשוני המעשנים בישראל והוא עוסק בעישון בשרים כבר שלושה עשורים. את המעשנה הראשונה שלו הוא בנה במו ידיו מחבית. בסדנא מדגים דרור באמצעות מעשנה מסורתית המוסקת על עצים, אך מסביר על מעשנות מכל הסוגים: מעשנת גז, מעשנת חשמל ופלט, היכרות עם הציוד כולל הדגמות.
כדי להצליח בעישון בשרים צריך להכיר את תהליכי הכבישה והמרינדה: תורת התיבול, קליית התבלינים, בריין ועוד. דרור מלמד כיצד לבחור את הנתחים המתאימים, איך מתבלים ומכינים אותם לעישון, וכמה זמן עלינו לעשן כל נתח.