Shopping Cart

דברו איתנו בוואטסאפ

הצטרפו לקבוצת פייסבוק

עקבו אחרינו באינסטגרם

Google גוגל
5.0
מבוסס על 798 ביקורות

מסעדות בשרים הטובות בישראל

מחפשים את מסעדות הבשר הטובות בארץ? הגעתם למקום הנכון!

מצפון ועד דרום, אספנו עבורכם את המסעדות בשרים שכל קרניבור אמיתי חייב להכיר!

בתל אביב יש לנו את B12, מקום של בשר בנווה צדק ועוד. ברחובות מו ומו עם מסעדה וקצבייה מהממת, בפתח תקווה פיטמאסטר שחובה להכיר, בחולון משפחת שכטר הייחודית. משם קפצנו לשרון, עם המעשנה הייחודית בינוב – ביקור חובה לכל חובב בשר משם המשכנו לזכרון לדוריס קצבים, לימוזין ברמת ישי, טיביס בוורד הגליל ואיך אפשר בלי רמת הגולן – הידועה בבקר הכי מובחר.

זוהי כמובן רשימה חלקית בלבד, גללו מטה לרשימת מסעדות הבשר המלאה.

חושבים שפספנו? יש לכם מסעדה שאנחנו חייבים להוסיף לרשימת המסעדות הנבחרות? ספרו לנו עליה בתגובות ונדאג להוסיף אותה בהקדם.

מיטבר תל אביב

תל אביב

המיטבר היא ללא ספק אחד מהמוסדות היותר מוערכים וחשובים בקהילת חובבי הבשר. המסעדה פתחה את שעריה בשנת 1994, וכיום מתחזקת שני סניפים – אחד בתל אביב ואחד בהרצליה.

בתפריט הצהריים תמצאו מנות כמו: קרפצ’יו פילה בקר, טרין כבד עוף, נקניקיות בקר ביתיות ומבחר נתחים על העצם: ניו יורק, פורטרהאוס, T-BONE, פריים ריב וסטייקים – סינטה, אנטריקוט, פילה בקר ועוד.

כתובת: שדרות ח”ן 52
טלפון: 03-6956276
א’-ש’ – 12:00 – 00:00

הדסון

תל אביב

כשמכינים רשימת מסעדות בשר מומלצות, אי אפשר שלא להזכיר את הדסון, מסעדת הבשרים הוותיקה מרמת החייל בתל אביב. בהדסון מקפידים על חומרי גלם טריים ומעולים, ברמה הגבוהה ביותר – הודות לתהליך טיפול ייחודי וללא פשרות, לו זוכים הבשרים. בקצביה תמצאו נתחי בשר מבקר ישראלי טרי ומובחר בלבד. הנתחים מיושנים במקררי יישון, בשיטת יישון יבש “Dry Aging”. קצב ההתיישנות אינו אחיד ולכן אנו מציעים מידי יום רק את הנתחים שהגיעו לדרגת יישון אופטימלית.

בתפריט של הדסון מחכות לכם מנות כמו: “חלונות ניו יורק” – סינטה ברוטב טופי יפני, קראסט אנטריקוט, שיפודי בקר, מבחר בשרים מיושנים וסטייקים ועוד ועוד.

כתובת: הברזל 27 רמת החייל
טלפון: 03-644-4733
א’-ה’ 12:00 – אחרון הסועדים, ו’-ש’ – 13:00 – אחרון הסועדים

בוצ’רי דה ברילוצ’ה

תל אביב

בקצביה של הבוצ’רי דה ברילוצ’ה (עיר בצפון פטגוניה שבארגנטינה) תוכלו לקבל הסבר מלומד מהקצבים המנוסים, ולהתלבט אלו מבין מגוון הנתחים שלנו תרצו וכמה – עם שומן, או בלי, 200 גרם או 500, מיושן יותר או פחות ועוד. בבוצ’רי – אתם אלו שבוחרים את הנתח שלכם. בבוצ’רי מטפלים ומיישנים את מגוון הבשרים בכדי להביאם לרמה האופטימאלית בכל יום, והשילוב בין הידע לביצוע מעניקים הנאה ומושלמת מהבשר.

בתפריט הצהריים בבוצ’רי מחכות לכם מנות כמו פטה כבד, קנלוני ממולאים בבשר מעושן, קרפצ’יו ועוד. בעיקריות תוכלו למצוא את מנת האסאדו בוצ’רי, נתח קצבים או סינטה ונתחים עד העצם – ניו יורק, טי-בון ופריים ריב. בתפריט הערב מחכים לכם מגוון סטייקים – אנטריקוט ישראלי או ארגנטינאי, פיקניה, שייטל, מגוון מנות נקניקיות ועוד ועוד.

כתובת: הברזל 4
טלפון: 077-5309700
א’-ש’ – 12:00-24:00

אלבמה

נתניה

מסעדת אלבמה בנתניה מגישה אוכל דרום אמריקאי, אסאדו ובשרים. התפריט של אלבמה יגרום לכל חובב בשר להתרגש: תמצאו בו מנות כמו צוואר לבן, אסאדו סינטה, שייטל, פילה, כבד אווז ועוד. כל ארוחה כוללת תוספת של סלט ירקות, כרוב כבוש, תבשיל קדירה של שעועית עם בשר ותפוחי אדמה מהמעשנה – ממש כמו באמריקה.

כתובת: פנקס 47
טלפון: 053-4362880
ש’ – 13:00-01:00, א’ – 19:00-01:00, ב’-ו’ – 19:00 – 01:00
צילום: תומר אפלבאום

פיטמאסטר

פתח תקווה

בפיטמסאטר מציעים לכם חוויה שלא תשכחו – כשיארחו בכל יום פיטמאסטר שונה. מה זה פיטמאסטר? מומחה לשימוש במעשנה, גריל, או כל מתקן המשלב אש חיה להכנת מזון. תפריט? אין. הפיטמאסטר יכין לכם ארוחה מטורפת המורכבת ממספר מנות, אשר תצאנה כל אחת עם הסבר על דרך ההכנה.

את פיטמאסטר הקימו הבעלים של רשת ביירן מרקט, מיזם האירוח Levy’s BBQ של עידו לוי ומיזם הנקניקיות צ’ורי CHORI. רוצים לראות עוד תמונות שיפתחו לכם תיאבון? קראו את החוויה שהייתה לי לאחרונה במסעדה.

כתובת: ברקת 4
טלפון: 073-277-7777
א’-ה’ – 19:00 – 22:00

משפחת שכטר

חולון

משפחת שכטר בחולון מציעים לכם מטבח ברביקיו אמריקאי עם מגוון בשרים מעושנים, כולל משלוחים של בשר טרי ומובחר – עד הבית! בתפריט המנות הראשונות מחכים לכם פיקניה חציל וטחינה, קרפצ’יו בקר עם פרמזן, דנוור / אונטריב על הגריל, בורקס בשר ועוד. תפריט המעושנים כולל בריסקיט וספייריבס, אסאדו וכתף טלה. תפריט “גריל עצים” כולל אנטריקוט, סינטה או צלעות טלה ותפריט “קרשי הצגה” עם מיקס גריל ומעשנה ועוד.

כתובת: מפרץ שלמה 1 ‎
טלפון: 050-307-0222
א’-ו’ – 18:00-23:0 ש’ – 12:00 – 23:30

באקארו

רעננה

מסעדת בשרים, אסאדו ואוכל דרום אמריקאי. ב-באקארו תמצאו מנות BBQ אמריקאי, מנות בצלייה איטית בתנור גחלים, בשר מעושן במעשנה ועוד.

הבשרים נצלים מעל לבולי עץ ופחמים בטמפרטורה נמוכה למשך זמן ממושך בשיטת low&slow, המעניקה לבשר מרקם רך ועסיסי, כשכל נתח מקבל יחס, טיפול וצלייה באופן שמחמיא לטעמיו.

בתפריט הראשונות של באקארו מחכים לכם: מרגז פיקנטי, נתח קצבים, שיפודי שקדי טלה ולשון מעושנת. בתפריט העיקריות תמצאו חזה עוף סו-ויד עסיסי, פרגית מעושנת, BBQ BEEF, נתח קצבים, שפיץ שייטל/ פיקנייה, סינטה עגל ועוד.

כתובת: זרחין אלכסנדר 13
טלפון: 09-8919959
א’ – ש’ – 12:00 – 23:00

המעשנה

ינוב

מקום קטן בלב השרון עם ניחוח ייחודי וקסם של אווירה. זיו, הבעלים של המקום, הוא פיטמאסטר ומסעדן עם דחף ליצירתיות, תשוקה לבשר ולאירוח!

במקום תמצאו מעל לשבעה סוגים של כלי בישול הנשארים נאמנים לשיטות העישון הקדומות, מעשנות במסעדה ובחצר, מעשנה לדגים, מעשנה באדמה וגריל לאירועים מיוחדים שבו אנו מעשנים כבש שלם. כל הכלים הם על טהרת הברזל, העץ והאש החיה.

הארוחות במעשנה מוגדרות כסעודה ומוגשות למרכז השולחן באווירת “Sharing”. חווית האירוח מובנית מהמפגש החברתי וההנאה ממגוון טעמים ביתיים ויצירתיים. לכן, אנו יוצרים עבורכם חוויה משותפת אחידה.

בכל בוקר מדליקים את המעשנה עם עצי פקאן ולאורך היום מכניסים נתחים שונים ושלל ירקות. בהמעשנה מתזמנים את מידות העשייה של הנתחים לשעת ההגשה שקבענו וכל נתח ייפרס ויוגש לכלל הסועדים.

כתובת: נתיב הזית 88
טלפון: 09-8945118
א’-ד’ – 20:00, ה’ – סבב ראשון 18:30, סבב שני 21:30 *בתיאום מראש בלבד ובסבבים קבועים

סינטה בר

חיפה

מסעדת ביסטרו חיפאית ותיקה המציעה מגוון שיעשו כל קרניבור שמח. בסינטה בר תמצאו בשר טרי ואיכותי שעובר תהליך יישון, פירות ים ודגים וגם מנות של פסטה בעבודת יד.

בתפריט העסקיות מחכות לכם מנות כמו: טרין כבדי עוף, קרפצ’יו סינטה, אסאדו טלה בגלייז, אנטריקוט, סינטה, פילה ועוד. בתפריט הערב תמצאו מנות כמו: פסטלים במילוי שקדי טלה, טרטר בקר, מבחר סטייקים, ביפבורגר קצבים ועוד.

כתובת: נתיב האור 1
טלפון: 04-6661829
א’-ד’ – 12:00 – 23:30, ה’-ש’ – 12:00-00:30

דוריס קצבים

זיכרון יעקב

מסעדת דוריס קצבים הראשונה הוקמה בראש פינה בשנת 2004. הבשר עובר תהליך ארוך ומוקפד עד שהוא מגיע בשיא הטריות לצלחות שלכם: העמקת טעמים ושמירה קפדנית על העסיסיות. הבשרים עולים על הגריל לפי משקל לבחירתכם ובליווי תוספות למרכז שולחן.

בדוריס קצבים מחכים לכם אנטריקוט, פריים ריב, פורטר האוס, פילה, טי-בון ועוד נתחים מובחרים. תפריט המסעדה כולל גם המבורגר תוצרת בית שמגיע לגודל של 400 גרם, מנות עוף ודגים, נקניקיות בוטיק גרמניות מהשרקוטרי של דוריס ועוד.

כתובת: בכניסה לרמת הנדיב
טלפון: 053-4362864
ב’-ש’ – 12:00-22:00