אם אתם מאלו שמעדיפים ביצים קשות, אז תשמחו לדעת שתוכלו שביצים שמוכנות בסו-ויד ב – 74ºC יתאימו לכם בדיוק. זוהי הטמפרטורה המושלמת לסלט ביצים המכיל חתיכות ביצים עדינות ולא במרקם של גומי.
טמפרטורת בישול: 73.9°C
זמן הכנה: 00:00
זמן בישול: 00:45
מרכיבים
ביצים
אופן ההכנה
במידה ואתם רוצים ביצה שהחלמון שבה מוצק לחלוטין אך עדיין לך ולא יבש לגמרי והחלבון לבן ומוצק אך עדיין קצת רלך, חממו את המים לטמפרטורה של 73.9 מעלות והכניסו את הביצים כפי שהן (אין צורך בשקיות ואקום) ל 45 דקות.
אפשרויות נוספות:
לחלבון עדין וחלמון גמיש – 65.6 מעלות צלזיוס ל 45 דקות
לחלבון וחלמון מוצקים – 68.3 מעלות צזליוס ל 45 דקות
לחלמון שהוא מוצק וגמיש והחלבונים לבנים לגמרי, מוצקים ועם זאת רכים אך לא מימיים – 71.1 מעלות צזליוס ל 45 דקות.
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס