כרעיים בגריל

אם אתם שואלים את עצמכם איך סו-ויד וגריל הולכים ביחד אז התשובה היא שלבשל את הבשר בסו-ויד ורק לתת לו את הסיומת על על הגריל תעלה את איכות הבשר שלכם לרמה חדשה וגבוהה הרבה יותר. והיום אתם תראו איך אחרי 3 שעות במים ו 10 דקות על הגריל גורמות לרגלי העוף האלה לטעמים שלא הייתם רגילים אליהם.

זאת פשוט הדרך הטובה ביותר לבשל עוף, אין יותר ניחושים אם הבשר מוכן או לא, אין יותר חלקים שמוכנים יותר מאחרים ואין יותר בשר שעשוי יותר מדי או פחות מדי עד לרמה שהוא לא אכיל ולא טעים. השילוב של סו-ויד וגריל נותן לכם בשר שעשוי בדיוק במידה עם הקריספיות והטעם הנפלא של הגריל.

המרכיבים

4 כרעיים
פלפל שחור
מלח
מולסה מתוקה (דבשה)
נוזל עישון (Liquid Smoke)

אופן ההכנה

  1. לעוף עסיסי אנו ממליצים על טמפרטורה של 70 מעלות צלזיוס אבל אתם יכולים להחליט על מידת עשייה שמתאימה לכם.
  2. ערבבו בקערה את הדבשה והעשן הנוזלי והוסיפו קצת פלפל שחור.
  3. הכניסו את הכרעיים לשקית והוסיפו מלח לפי הטעם ואת הרוטב.
  4. בשלו את העוף סו-ויד למשך 3 שעות.
  5. אחד היתרונות הגדולים של המתכון הזה הוא שאתם לא חייבים להעביר את הכרעיים ישירות לגריל. אתם בהחלט יכולים להשאיר אותן במקרר ולהוציא לגריל רק כשאתם רוצים. במידה ואתם מחליטים לקרר ולשמור את העוף למועד מאוחר יותר, תקררו אותם באמבט קרח ומשם הכניסו אותם למקרר.
  6. כוונו את המנגל לאש גבוהה.
  7. הוציאו את הכרעיים מהשקית והעבירו אותם לצלחת או מגש.
  8. ברגע שהגריל חם אש שימו את הכרעיים על הגריל כאשר הצד של הבשר כלפי מטה והצד של העור כלפי מעלה.
  9. תסגרו את המכסה של הגריל (במידה ויש לכם כזה) בכדי לאפשר לעור להתייבש טוב יותר מה שיעזור לו להיות יותר קריספי.
  10. ברגע שהעור התייבש הפכו את הכרעיים עד שהעור מזהיב.
  11. כבו את הגריל והגישו את הכרעיים.