Shopping Cart

דברו איתנו בוואטסאפ

הצטרפו לקבוצת פייסבוק

עקבו אחרינו באינסטגרם

Google גוגל
5.0
מבוסס על 798 ביקורות

מדריך בישול סו-ויד לירקות

84°C היא טמפרטורת הקסם בבישול רוב הירקות וקטניות וזאת בגלל שהן מכילות פקטין אשר מתחיל להתפרק ב – 84°C. פירות וירקות אשר מבושלים סו-ויד הם רכים יותר ועם טעם טבעי חזק, מתוק ומרוכז הודות לכך שהם מתבשלים בתוך המיץ של עצמם.

הידעתם?

  • אכילת שום יכולה להרחיק יתושים, לא רק ערפדים 😉
  • פלפל אדום וצהוב מכיל פי 4 יותר ויטמין סי מתפוזים.