החל משנת 2003 מגדלים רועי תבור ואיתמר קנדליק טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן. בתחילת הדרך סופק רוב הבשר למסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג. עקב הביקוש הרב החלו במרינדו בשנים האחרונות לשווק בשר ללקוחות פרטיים עד הבית ללא תוספת מחיר.
בקיץ 2006 חנכה מרינדו את סניפה הראשון ברחוב אוסישקין ברמת השרון. בשנת 2007 נפתח מתחם גדול בקבוץ עין גב הכולל את מפעל הבשר של מרינדו, חנות מעדנים קצביית בשרים ומסעדת בשרים והכל על טהרת הבשרים המובחרים של מרינדו. בהמשך התווסף לרשת סניף בכיכר המדינה וסניף באחד העם בתל אביב וסניף נוסף ברמת השרון (הנקרא מיט שופ) לאחרונה נפתח סניף חדש בשוק האוכל המקורה הגדול בישראל שרונה מרקט תל אביב.