איך להכין סטייק לחי 1

איך להכין סטייק לחי

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של סטייק לחי.

המשך קריאה…

איך להכין שיפודים של שקדי עגל 2

איך להכין שיפודים של שקדי עגל

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של שיפודים של שקדי עגל.

המשך קריאה…

איך להכין חצי עופיון בתיבול קייג'ון 3

איך להכין חצי עופיון בתיבול קייג'ון

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של חצי עופיון בתיבול קייג'ון.

המשך קריאה…

איך להכין נתח אנטריקוט שלם סו-ויד 4

איך להכין נתח אנטריקוט שלם סו-ויד

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון שיעזור לכם להכין נתח אנטריקוט שלם בצורה מושלמת.

המשך קריאה…

המבורגר מעושן תוצרת בית 5

המבורגר מעושן תוצרת בית

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להמבורגר מעושן תוצרת בית.

המשך קריאה…

ארבעת השלבים של בישול סו-ויד 6

ארבעת השלבים של בישול סו-ויד

מתחילים לבשל סו-ויד? החבר'ה של Chefsteps מציעים סקירה כללית של התהליך, בחלוקה לארבעה שלבים. אנו מתחילים בהכנות לקראת המזון, ולאחר מכן לעבור לאריזתו. לאחר מכן נקבע את הטמפרטורה והזמן הטובים ביותר לבישול. כאשר המזון מבושל, נכין אותו להגשה, מה שאומר לרוב שנצרוב אותו קלות עד לקבלת צבע זהוב חום או שנאחסן אותו לשימוש עתידי.

המשך קריאה…

אז מה זה בעצם סו-ויד? 7

אז מה זה בעצם סו-ויד?

כל סיפור הסו-ויד (sous-vide) התחיל במסעדה בדרום צרפת, שם חיפשו השפים טכניקה לבישול כבד אווז בדיוק רב ומבלי לאבד חלק ניכר ממנו בתהליך. שיטת הבישול בוואקום – הכנסת נתח בשר מנויילן בשקית וואקום לתוך מים בטמפרטורה משתנה, עונה בדיוק על צורך זה. בסו-ויד נקבעת באופן מדויק טמפרטורת הבישול והאוכל מתבשל באופן אחיד לגמרי.

המשך קריאה…