Shopping Cart

18 – שריר אחורי

אוסובוקו, פולי, קצ’לקה

נתח אובלי, רחב במרכזו וצר בקצוות. זהו נתח שדומה במרקמו לשריר הקדמי (מס’ 8), אך מאופיין בפחות רקמות חיבור והוא נתח רך ועסיסי.

מתאים לבישול ארוך או לצלייה בנתח אחד או פרוס לפרוסות עבות יחסית.

שם הנתח בארה״ב: Hind Shank, Heel.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

© 2014 – 2021 כל הזכויות שמורות סו-ויד ישראל
נבנה ומנוהל בידי טייגרמדיה בע”מ / TIGERMEDIA LTD