Shopping Cart

11 – סינטה

מותן, סירולוין, רוסטביף

זהו הנתח הראשון בגב הבהמה השייך לחלק האחורי. נתח חלק ורך יחסית. מראהו חלק יחסית עם נתח שומן עליון. לצידו עובר גיד אשר חובה להסירו, שכן הוא קשה מאוד. בבשר הכשר, הניקור מוריד את הגיד.

מתאים במיוחד לשיפודים, אומצות בכל עובי וצלייה יבשה בתנור. ניתן להכין ממנו אפילו שניצלים דקים וכן קרפצ’יו.

שם הנתח בארה״ב: Sirloin.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

© 2014 – 2021 כל הזכויות שמורות סו-ויד ישראל
נבנה ומנוהל בידי טייגרמדיה בע”מ / TIGERMEDIA LTD