אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של סטייק לחי.
מרכיבים
- 2 ק”ג נתח לחי נקי
- 20 גרם מלח
- 10 גרם פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים את אמבט ה-סו ויד ל-75 מעלות.
- מתבלים היטב את הלחי ואורזים בוואקום בשקית ייעודית. מעבירים לאמבט ה-סו ויד למשך 24 שעות.
- מוציאים את השקית ובה הירקות מאמבט ה-סו ויד, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- פורסים לסטייקים וצורבים על הגריל משני הצדדים.
קרדיט למתכון הולך לרפי אהרונוביץ’.
צילום: ירון ברנר.