ההשפעה שיש לזמן וטמפרטורה על התוצאה הסופית של הבשר 1

ההשפעה שיש לזמן וטמפרטורה על התוצאה הסופית של הבשר

אחד היתרונות הגדולים שיש לבישול סו-ויד זה הגמישות בבישול בכל הנוגע לבחירת זמן וטמפרטורה, גמישות שאותה ניתן לתרגם ליצירתיות רבה וקבלת תוצאות שונות לאותו סוג בשר. היכולת לבשל מזון למשך זמן ארוך תחת טמפרטורה קבועה ומדויקת מאפשרת להשיג טקסטורות נהדרות למזון שיהיה מאד מאד קשה ואף בלתי אפשרי להשיג בשום שיטת בישול אחרת.

בכדי להדגים את זה החבר׳ה ב – ChefSteps החליטו לקחת נתח של שורט ריבס (Short Ribs) ולבשל אותו בשילובים שונים של זמן וטמפרטורה.

1. 85°C למשך 12 שעות

2. 85°C למשך 24 שעות

3. 70°C למשך 16 שעות

4. 70°C למשך 24 שעות

5. 62°C למשך 24 שעות

6. 62°C למשך 48 שעות

7. 54°C למשך 48 שעות

8. 54°C למשך 72 שעות

מה אתם הולכים לנסות?

איזה שילוב של זמן וטמפרטורה נראה לכם הכי מגרה ואתם הולכים לבשל אותו בבית? שתפו בתגובות :)

שיהיה בתאבון!