Shopping Cart

דברו איתנו בוואטסאפ

הצטרפו לקבוצת פייסבוק

עקבו אחרינו באינסטגרם

Google גוגל
5.0
מבוסס על 798 ביקורות

איך להכין חצי עופיון בתיבול קייג’ון

תוכן עניינים

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של חצי עופיון בתיבול קייג’ון.

מרכיבים

  • 2 עופיונים, חצויים על העצם
  • מיץ מ-2 תפוזים
  • גרירת תפוז מ-2 תפוזים
  • 20 גרם מלח
  • 6 גרם שחור גרוס
  • 4 כפות קייג’ון
  • 60 גרם שמן

אופן הכנה

  1. מחממים את אמבט הסו-ויד ל-67 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי הטעם בקערה גדולה. מעסים את חצאי העופיונים בתערובת התבלינים, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט הסו-ויד למשך 4 שעות.
  3. מוציאים את השקית ובה חצאי העופות מאמבט הסו-ויד, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. מעבירים את חצאי העוף אל הגריל וצולים מספר דקות עד שעורם הופך שחום ופריך.

קרדיט למתכון הולך לרפי אהרונוביץ’. 

צילום: ירון ברנר.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

תוכן עניינים

Google גוגל
5.0
מבוסס על 798 ביקורות